Kirjeldus
KASHMIR BASMATI REIS riis on tõeline eripära oma väga pika, kerge ja mõnusalt lõhnava teraga. Seda kasvatatakse Himaalaja looduslikes mägiorgudes traditsioonilisel viisil, palju käsitsi töödeldakse väikestel terrassidel ja kastetakse puhta mägiveega. Küpsetamisel tekib Kashmir Basmati pika, kindla teraga, millel on eriti maitsev pähkline aroom.
Ettevalmistus: Keeda kaks korda vähem soolases vees, hauta intensiivselt 2–3 minutit ja lase seejärel 20–25 minutit järsku tõmmata.
Müügikirjeldus
Kashmiri basmati riisivalge
Kasutamismärkus
Tasakaalustatud ajurveda köögi ja dieedi jaoks.
Sisu
500g
Märkus allergikutele
—
Toitumisalane teave 100 g kohta
Toiteväärtus: | 1460 kJ / 349 kcal |
Rasva kogus: | 0,62 g |
* sellest: küllastunud rasvhapped: | 0,15 g |
Süsivesikud: | 77,73 g |
* millest suhkrud: | 0,23 g |
Valk: | 6,83 g |
Sool: | 0,03 g |
Hoida kuivas ja suletud
Bränd
COSMOVEDA
Dieet
Toortoit
gluteenivaba,
laktoosivaba
vegan
Kvaliteet / sertifikaadid
BIO vastavalt EMÜ standardile 834/2007, DE-Öko-003 (kontrollorgan)
Õiglane kaubandus meie enda projektidest
Tootja
COSMOVEDA, Knappenweg 4, 01983 Freienhufen
Päritolu
India